Dekoracija govori više od hiljadu reči - Crowne Plaza | Venčanje

Dekoracija mladenackog stola

Kada uhvatite pravi momenat, fotografija priča sama za sebe, zar ne? Mislimo da ćete tu priču lako pronaći u ovim prelepim trenucima sa venčanja naših mladenaca.

Milica i Stevan, imali su svoj lepi dan u novootvorenom hotelu Crowne Plaza, a mi smo imali tu čast da im ulepšamo svadbu i da baš prvu postavku i dekoraciju u hotelu odradimo za njih.

Crowne Plaza Vencanje

Crowne Plaza Vencanje

Dugujemo im zahvalnost za omogućenu slobodu izražavanja, pošto su potpuno upili sve naše sugestije i predloge. Kada vam ljudi na osnovu dosadašnjeg rada ukažu svoje poverenje, to uvek predstavlja veliku čast.

Vintage vencanje

Uspeli smo da svoju zamisao polu-vintage dekoracije utkamo u modern-look sale za venčanja Crowne Plaze i napravimo pun pogodak. Tulipani su pričali svoju priču, zajedno sa hortenzijama i karanfilima, a na mladenačkom stolu su u prelepim kavezima stajali božuri zajedno sa đurđevkom i ranunkulama.

mladenacki sto

Sve smo sklopili zajedno sa bidermajerom i pagodom za slikanje i svadba je mogla da počne.

svadba u Crowne Plazi

U celoj priči, nedostajao je onaj detalj crkvenog venčanja, ali ipak nije izostao. Nakon par dana, najbliža porodica, kumovi i prijatelji, zaputili su se put manastira Mileševa, gde su mladenci još jednom potvrdili svoju ljubav, ali o tome ćemo više u narednom postu koji ipak zaslužuje posebnu pažnju... (EDIT: post možete pogledati ovde).

mladenci sa bidermajerom

Uživajte i pogledajte ceo roman emocija koji nam je podarila jedna ptičica u svom stilu, sa sjajnim osećajem za detalje i pravi trenutak.

dekoracija stola

bidermajer za svadbu

Vaš
Bloom Design Studio

Bloom Design

Vodič za venčanje

Pronađi Nas