Wellness Land / dekoracija jednog značajnog eventa

Wellness Land dekoracija dogadjaja

Kada se bavite poslom koji propagira zdrav život i kad u tome držite najvišu lestvicu u našem gradu, a i šire, onda je to zaista veliki uspeh.

Wellness Land je proslavio svojih 10 uspešnih godina postojanja. Mi smo im malo pomogli da uokvire svoju priču.

Wellness Land dekoracija dogadjaja

U prelepom prostoru Beton Hall-a na pristaništu, trebalo je odraditi dekoraciju enterijera i još ponešto. Šta drugo izabrati osim potpuno simple varijantu. Bela boja kao inspiracija. Jednostavno i elegantno, sa morem sveća koje su dodale notu glamura u već glamuroznom i modernom prostoru. Pun pogodak!

Wellness Land dekoracija dogadjaja

Wellness Land dekoracija dogadjajaWellness Land dekoracija dogadjajaWellness Land dekoracija dogadjaja

Bilo je zadovoljstvo razmenjivati ideje sa njima i dobiti punu slobodu u radu. Na sceni su se smenjivali govornici i pevači, bilo je zaista elegantno, odmereno i sa stilom. Aranžmani u visokim vazama samo su bili ulazna priča i dočekali su goste podsećajući ih na lepotu i čistotu prirode i zdravlja, a i na važnost povezanosti sa istom u našim užurbanim gradskim danima.

Wellness Land dekoracija dogadjaja

Svoje mesto na ovoj proslavi našli su amarilisi, hortenzije, karanfili, ruže i brezine grane koje su samo upotpunile sliku celog aranžmana. Fenelopsisi su lagano bežali iz okrugle kompaktne priče pokazujući svoju punu lepotu. Bele varijante cveća utkale su se savršeno svojom različitom strukturom i upotpunile ceo dojam eventa.

Wellness Land dekoracija dogadjaja

A vi? Je l' bežite ponekad u neko mirno utočište u ovom užurbanom gradu?

Posvetite malo vremena sebi, odvojite par minuta za sport, za saunu, za masažu. To nam istinski treba u današnjem vremenu.

Bilo je zadovoljstvo raditi sa njima, a uskoro i mi krećemo, pa, bar na neku masažu :)

Bloom Design

Vodič za venčanje

Pronađi Nas