Česta pitanja

Mlada odgovara na pitanjaU razgovoru sa mladencima često se ponavljaju ista pitanja. Žele da znaju kako možemo da im pomognemo oko venčanja, koliko će ih naše usluge koštati i šta one obuhvataju i sl. Takođe, žele da pogledaju slike nekih dekoracija koje smo već radili, kao i da saznaju što više o našem načinu rada. Zato smo napravili ovu sekciju gde ćemo povremeno odgovarati na neka od pitanja koja nam mladenci često postavljaju. Naravno, ukoliko i Vi imate neka pitanja, samo izvolite.

Usluge Bloom Design Studija zavise od mnogo parametara i želja samog klijenta. Cene zavise od vrste cveća, vrste aranžmana i još mnogo drugih faktora. Zajedno sa našim klijentima gradimo sliku i ideju njihovog venčanja, tako da tek nakon finiširanog predloga možemo da formiramo cene.
Naravno, tematska venčanja su uvek dodatni izazov za nas. Bilo da zajednički dolazimo do ideje ili klijenti već imaju celokupnu zamisao, uvek veoma rado vršimo realizaciju i pomažemo u odlukama i sklopu iste.
Bloom Design Studio ima veliki broj prijatelja/saradnika sa kojima sarađuje. Kod nas ćete dobiti preporuke i određene popuste za najbolje venčanice, odela, fotografe, pozivnice, make-up artiste, kreatore i mnoge druge.
Da biste imali siguran datum i na vreme isplanirali vašu svadbu potrebno je de se javite 6/4 meseca pre vašeg slavlja. Naravno, možete nas pozvati i dva meseca ranije, ali onda rizikujete da zakasnite i da već budemo zauzeti na Vaš datum.
Bloom Studio može da se pohvali svojim radovima i u drugim delovima zemlje. Radili smo venčanja i svadbe u nekoliko gradova po Srbiji, a i šire (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, pa čak i Amerika).
Naravno, bilo da su to samo ljiljani ili lale, ili možda ruže... Možemo da uradimo i osmislimo celokupnu dekoraciju samo od ovog cveća ili da dato cveće preovladava.
Naravno, stojimo Vam na raspolaganju i za svoje pojedinačne usluge, bilo da je to samo bidermajer ili samo mladenački sto. Kontaktirajte nas i lako ćemo se dogovoriti :)
 

Imate pitanje za nas?

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Bloom Design

Vodič za venčanje

Pronađi Nas