Dekoracija venčanja

Dekoracija venčanja je podjednako bitna kao i sama ceremonija venčanja. Baš iz ovog razloga se sve više mladih parova odlučuje da ovaj posao prepusti profesionalcima.

Venčanje je jedan od onih događaja koji zahtevaju ozbiljno planiranje i pripremu. Ne samo da ostaje u pamćenju mladenaca, već i njihove dece i unuka, stoga ukoliko želite da i Vaše venčanje bude zapamćeno u porodičnoj istoriji, morate da se potrudite da ostavi trag.

Dekoracija vencanja - bidermajer  

Bloom dekoracija obuhvata:

  • odabir i kompletna dekoracija prostora
  • cvetni aranžmani (bidermajeri, cvetovi za svatove...)
  • dekoracija mladenačkog stola i stolova za goste
  • pagoda za venčanje
  Zakažite razgovor

 

Zašto Bloom design studio za Vašu svadbenu dekoraciju?


Bloom Design nije prodavnica cveća, mi dizajniramo i pravimo cvetne aranžmane, bidermajere, kićanke, dekoracije za mladenački sto i još mnogo toga. Na ovaj način pružamo širok spektar usluga i brinemo se da za svakoga imamo ponešto.

dekoracija mladenackog stolaSa preko nekoliko desetina različitih venčanja koje je realizovao, naš dizajnerski tim poseduje iskustvo neophodno da pomogne da Vaše venčanje bude kao iz snova.

Naša misija - da Vam pomognemo da pronađete odgovarajuću svadbenu dekoraciju koja odgovara Vašem sopstvenom stilu i željama.

Ukoliko tražite nešto veoma specifično i ne možete da pronađete ništa slično na našem sajtu, slobodno nas kontaktirajte i zajedno ćemo doći do nove ideje i rešenja.

Ako ste na naš sajt došli samo kako biste dobili neku ideju za svoje venčanje, galerija slika je sigurno najbolje mesto na kome bi trebalo da potražite inspiraciju.

Takođe, slobodno bacite oko na naš blog. Tamo ćete naći dosta tekstova, ideja i saveta za kreiranje savršeno dekorisanog venčanje iz snova.

Veoma smo ponosni na svoj dosadašnji rad. Preko stotinu svadbi, nekoliko stotina zadovoljnih mladenaca i milioni :) oduševljenih gostiju su neki od najboljih pokazatelja kvaliteta rada našeg kreativnog Bloom Design tima.

 

Osmislimo zajedno dekoraciju za Vaše venčanje

 

Počnimo sa definisanjem savršene dekoracije za ovaj događaj. Planiranje venčanja bi trebalo da bude zabavno iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života i uspomene ćete deliti sa svojim partnerom, porodicom i prijateljima.

dekoracija - detalji

Iz tog razloga se trudimo da Vam oko ove obaveze što više pomognemo, a Vas ostavimo da se brinete oko ostalih detalja. Vreme koje preostane do svadbe će biti ispunjeno sa manje stresa ukoliko na vreme osmislite kako želite da ovaj dan izgleda, ne ostavljajući na taj način puno prostora za iznenađenja. Odvojite par minuta za pretraživanje naše galerije slika, sigurno ćete dobiti neku ideju kako biste želeli da dekorišete venčanje. Pomogli smo mnogim mladama i mladoženjama u ostvarenju njihovog sna, sigurni smo da imamo nešto i za Vas.

Možda želite da organizujete tematsko venčanje ili venčanje na otvorenom, ali ne znate gde biste počeli? Ili imate tradicionalniji pristup u planiranju venčanja? Bez obzira za kakvom dekoracijom tragate, Bloom tim će Vam olakšati ovaj proces.

Svadbene dekoracije za svačiji džep


Jedna od najtežih stvari prilikom planiranja venčanja nije samo kreiranje savršene vizije i odgovarajućeg stila, već ostajanje u okvirima budžeta kojim raspolažete. Mi u Bloom Design studiju baš iz ovog razloga osmišljavamo najrazličitije tipove dekoracija za svadbe koje pristaju svačijem džepu.

Bez obzira na novac kojim raspolažete ili stil za koji ste se odlučili, imamo nešto za vas. Naša kolekcija poklona, kićanki, cvetnih aranžmana i dekorisanih vaza može da Vaš događaj podigne na sasvim viši nivo. Možda želite da sami ukrasite vaze, rasporedite cvetne aranžmane, kreirate bidermajer? Odlično, mi ćemo Vam onda pružiti svoju profesionalnu pomoć i staviti Vam na raspolaganje svoje višegodišnje iskustvo.

Zajedno ćemo učiniti da Vaše venčanje bude baš onakvo kakvim ga zamišljate još od detinjstva.

Možda i lepše.


Bloom tim.

 

 

 

Bloom Design

Vodič za venčanje

Pronađi Nas