Uslovi korišćenja

Uvod


Ovi uslovi korišćenja ograničavaju vaše korišćenje sajta bloomdesign.rs. Bloom Design Studio vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja sajta koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Koristeći bilo koji deo ovog sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa svim uslovima i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta isključivo za ličnu upotrebu i sopstvenu odgovornost. Bloom Design ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod...).

Ukoliko nije drugačije naglašeno, Bloom Design ima autorska prava na sve sadržaje koji se nalaze na sajtu. Možete pregledati, download-ovati podatke zbog cache-a, štampati sadržaj isključivo radi ličnog korišćenja.

Strogo je zabranjeno:

 

  • republikovati materijale sa ovog sajta na drugim sajtovima ili u bilo kakvoj drugoj formi
  • prodavati, iznajmljivati ili pod-licencirati materijale sa sajta koji su zaštićeni autorskim pravom
  • prikazati sadržaje sa ovog sajta u javnosti, osim ako autor sajta pismenim putem to ne odobri
  • reprodukovati, duplirati, kopirati, ili na drugi način iskoristiti sadržaj ovog sajta u komercijalne svrhe
  • editovati sadržaje sajta
  • redistribuirati materijal sa ovog sajta (osim sadržaja koji su posebno kreirani i prilagođeni za redistribuciju)

 

Ne smete koristiti ovaj sajt na način koji omogućava bilo kakvu štetu dostupnosti sajtu, ili na bilo koji način koji je u suprotnosti sa zakonom. Takođe, ne smete koristiti ovaj sajt radi kopiranja, čuvanja, hostovanja, prenošenja, slanja, korišćenja, objavljivanja ili distribuiranja bilo kakvog materijala koji sadrži spyware, kompjuterske viruse, trojance, crve, keystroke logere, rootkitove ili drugi maliciozni softver.


Izmene uslova korišćenja


Sajt bloomdesign.rs ima pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Bloom Design neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Bloom Design

Vodič za venčanje

Pronađi Nas